2018-09-01 07:15:08• hírek • Blikk.hu

Jakupcsek Gabriella őszintén mesélt: ilyen érzés nagymamának lenni

Jakupcsek Gabriella a Borsnak mesélt arról, hogy manapság mi az ami foglalkoztatja, illetve,hogy miként élte meg, hogy 8 hónappal ezelőtt nagymama lett. Mint mondta, leginkább azzal van elfoglalva, hogy megpróbálja kihozni az életből a lehető legjobbat.

"Jobb közérzettel, hatékonyabban élni. Úgy gondolom,hogy az emberek nagy részét szintén ez foglalkoztatja" - kezdte Gabriella, aki korábban hiába fogadta meg, hogy soha többé nem fog napi műsort készíteni, most mégis visszatért ehhez.


"Valamitől ez a sorsom, ezek a típusú feladatok találnak meg, aminek persze nagyon örülök" - mondta. Gabriella arról is beszélt, hogy Marcell fiát már sikeresen eltántorította a médiával való foglalkozástól, azonban lánya, Emma továbbra is szeretne ebben a világban elhelyezkedni."


"Ha Emma nagyon szeretne erre az útra térni, akkor megnézném, milyen a média világa éppen akkor, és ahhoz képest támogatnám. Most csak akkor engedném neki, ha hagyná, hogy beleszóljak, hová megy" - mesélte a lapnak.


Gabriella arról is mesélt, hogy nemrég nagymama lett, amit nagyon élvez, mint mondta, mindennap helyzetjelentést kér a piciről. A Bors megkérdezte, hogy mennyire szól bele az unokája nevelésébe, amire így felelt:


"Semennyire, mindig csak annyit mondok a fiamnak és a kedesének, relax, ha izgulnának a nevelése miatt" - mesélte az újdonsült nagymama, aki szerint lánya és a kisbaba szinte olyanok, mintha testvérek lennének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: